Kucharz

  1. Praca zachodniopomorskie
  2. Oferty pracy
  3. Kucharz
Powiatowy Urząd Pracy w Wałczu
Kucharz
Miejsce pracy: Wałcz
Numer: StPr/25/0329
OBOWIĄZKI:
pomoc w przygotowywaniu posiłków, przy użyciu artykułów spożywczych wydawanych z kuchnimycie naczyńutrzymywanie należytego stanu higieniczno-sanitarnego w pomieszczeniach kuchni , przestrzeganie zasad BHP-HACCPwłaściwe i bezpieczne korzystanie ze sprzętu kuchennego zgodnie z instrukcją użytkownikadbanie o kulturę zachowania wobec mieszkańców DPS i współpracownikówpraca w zespole
WARUNKI PRACY:
Wymagania konieczne:

Wykształcenie: średnie ogólnokształcące


Wymagania inne:

odpowiedzialność , empatia, zdyscyplinowanie, zaangażowanie w wypełnianie obowiązków , dobra organizacja pracy, uporządkowanie , umiejętność pracy w zespolebadania sanitarno - epidemiologiczne

Miejsce pracy:

Wałcz


Rodzaj umowy:

Nie dotyczy


Wynagrodzenie brutto:

2 755,10 PLN

KONTAKT:

Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Wałczu

Powiązane

Podobne ogłoszenia:

04 Września 2025

Kucharz

Firma: Powiatowy Urząd Pracy w Świnoujściu

Lokalizacja: zachodniopomorskie / Świnoujście

przygotowanie posiłków, napoi, dań Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe Uprawnienia: gotowanie Wymagania inne:

Więcej

04 Września 2025

Kucharz

Firma: KMM GASTRONOMIA SP. Z O.O.

Lokalizacja: zachodniopomorskie / Szczecin

Co będziesz robić: Przygotowywać dania zgodnie z planem dnia i recepturami Współpracować z zespołem Dbać o czystość i organizację stanowiska Brać udział w codziennej odprawie i planowaniu...

Więcej

03 Września 2025

Kucharz

Firma: BAR U MARTY MARTA ALASZEWICZ

Lokalizacja: zachodniopomorskie / Wałcz

przygotowywanie posiłków Wymagania konieczne: Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych Wymagania inne: doświadczenie zawodowe w gastronomii

Więcej

03 Września 2025

Kucharz

Firma: Gminny Ośrodek Pomocy Społecznej w Darłowie

Lokalizacja: zachodniopomorskie / Bobolin

- przygotowywanie potraw, dbanie o jakość i smak przygotowywanych posiłków;- pobieranie prób żywnościowych;- wykonywanie pracy w sposób profesjonalny, samodzielny i odpowiedzialny;-...

Więcej