Kucharz

  1. Praca zachodniopomorskie
  2. Oferty pracy
  3. Kucharz
Powiatowy Urząd Pracy w Świdwinie
Kucharz
Miejsce pracy: Świdwin
Numer: StPr/25/0026
OBOWIĄZKI:
Praca w restauracji kebab:1. Przygotowanie dań i sosów,2. Obsługa maszyn i urządzeń,3. Utrzymanie czystosci na stanowisku pracy Mile widziane doświadczenie zawodowe na wskazanym stanowisku
WARUNKI PRACY:
Wymagania konieczne:

Wykształcenie: podstawowe
Język: angielski, w mowie - A1 - początkujący, w piśmie - A1 - początkujący
Język: bengalski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
Uprawnienia: Obsługa maszyn i urządzeń gastronomicznych
Uprawnienia: zdolności manualne


Wymagania inne:

Miejsce pracy:

Świdwin


Rodzaj umowy:

Umowa o pracę na czas określony


Wynagrodzenie brutto:

od 4 666 PLN

KONTAKT:

Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Świdwinie

Powiązane

Podobne ogłoszenia:

14 Stycznia 2025

Kucharz

Firma: Powiatowy Urząd Pracy w Gryfinie

Lokalizacja: zachodniopomorskie / Gryfino

Znajomość kuchni azjatyckiej, przygotowanie posiłów. Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe Uprawnienia: Znajomość kuchni azjatyckiej Wymagania inne:

Więcej

13 Stycznia 2025

Kucharz

Firma: Powiatowy Urząd Pracy w Szczecinie

Lokalizacja: zachodniopomorskie / Szczecin

GOTOWANIE, KUCHNIA POLSKA, SPRZĄTANIE Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie ogólnokształcące Uprawnienia: GOTOWANIE Uprawnienia: DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE (wymagany staż - lata: 3)...

Więcej

13 Stycznia 2025

Kucharz

Firma: Powiatowy Urząd Pracy w Szczecinie

Lokalizacja: zachodniopomorskie / Szczecin

PRACE W TWORZENIU TECHNOLOGI GOTOWANIA SPECYFICZNYCH DAŃ KUCHNI MONGOLSKIEJ, DANIA WEGE I OPRACOWYWANIE TECHNOLOGI POSIŁKÓW SUROWYCH (RAW) RÓWNIEŻ BEZ PRODUKTÓW ZWIERZĘCYCH , UDZIAŁ W CAŁYM...

Więcej

11 Stycznia 2025

Kucharz

Firma: Powiatowy Urząd Pracy w Wałczu

Lokalizacja: zachodniopomorskie / Wałcz

przygoptowywanie i wydawanie posiłków przy uzyciou wszystkich art. wydawanych w kuchni z zachowaniem należytego stanu higieniczno-sanitarnego i przestrzeganie zasad BHP i HACCP Wymagania konieczne:...

Więcej