Kucharz

  1. Praca zachodniopomorskie
  2. Oferty pracy
  3. Kucharz
Powiatowy Urząd Pracy w Kołobrzegu
Kucharz
Miejsce pracy: Gościno
Numer: StPr/25/0301
OBOWIĄZKI:
Sporządzanie potraw zgodnie z ustalonym jadłospisem, utrzymanie w czystości naczyń, urządzeń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych oraz stanu sanitarnego pomieszczeń, porcjowanie i wydawanie potraw. Praca zmianowa w godz. 7-15, 11.30-19.30.
WARUNKI PRACY:
Wymagania konieczne:

Wykształcenie: zasadnicze branżowe, kierunek: gastronomiczne


Wymagania inne:

Wykształcenie kierunkowe. Umiejętność gotowania. Posiadanie cech: dokładność, umiejętność współdziałania z innymi pracownikami, samodzielność oraz inicjatywa we wprowadzaniu nowych potraw.

Miejsce pracy:

Gościno


Rodzaj umowy:

Umowa o pracę na okres próbny


Wynagrodzenie brutto:

od 4 666 PLN


Opis wynagrodzenia:

+ dodatek stażowy, +premia

KONTAKT:

Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Kołobrzegu

Powiązane

Podobne ogłoszenia:

10 Maja 2025

Kucharz

Firma: Powiatowy Urząd Pracy w Szczecinie

Lokalizacja: zachodniopomorskie / Szczecin

• OBRÓBKA PRODUKTÓW,• DORAŹNA POMOC SZEFOWI KUCHNI,• ZNAJOMOŚĆ TECHNIK PRZYGOTOWYWANIA POSIŁKÓW, NIEZBĘDNYCH DO PRZYGOTOWANIA DAŃ, POSIŁKÓW ORAZ DESERÓW Wymagania konieczne:...

Więcej

10 Maja 2025

Kucharz

Firma: Powiatowy Urząd Pracy w Kołobrzegu

Lokalizacja: zachodniopomorskie / Kołobrzeg

Przygotowywanie potraw, dbanie o porządek na stanowisku, pilnowanie stanu magazynu produktów. Praca w godz. 10-18. Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe Uprawnienia:...

Więcej

10 Maja 2025

Kucharz

Firma: Powiatowy Urząd Pracy w Gryficach

Lokalizacja: zachodniopomorskie / Niechorze

umiejętność gotowania (zup, sosów, itp) Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawowe Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych Uprawnienia: umiejętność...

Więcej

10 Maja 2025

Kucharz

Firma: Stowarzyszenie Hospicjum Królowej Apostołów

Lokalizacja: zachodniopomorskie / Tanowo, Szczecińska 12

przygotowanie posiłków przy użyciu wszystkich artykułów spożywczych wydanych do kuchni; dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywanych posiłków; porcjowanie i wydawanie posiłków;...

Więcej