Kucharz/stanowisko: pomocnik kucharza

  1. Praca zachodniopomorskie
  2. Oferty pracy
  3. Kucharz/stanowisko: pomocnik kucharza
Powiatowy Urząd Pracy w Szczecinie
Kucharz/stanowisko: pomocnik kucharza
Miejsce pracy: Szczecin
Numer: StPr/24/2501
OBOWIĄZKI:
- pomoc w przygotowaniu dań kuchni azjatyckiej i afrykańskiej zgodnie z obowiązującymi standardami,- właściwe gospodarowanie produktami spożywczymi, pilnowanie świeżości używanych produktów
WARUNKI PRACY:
Wymagania konieczne:

Wykształcenie: podstawowe
Język: angielski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - A2 - niższy średnio zaawansowany
Uprawnienia: DOBRA ORGANIZACJA PRACY
Uprawnienia: UTRZYMANIA CZYSTOŚCI


Wymagania inne:

(ZNAJOMOŚĆ KUCHNI AZJATYCKIEJ LUB AFRYKAŃSKIEJ)

Miejsce pracy:

Szczecin


Rodzaj umowy:

Umowa o pracę na czas określony


Wynagrodzenie brutto:

od 4 666 PLN

KONTAKT:

Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Szczecinie

Powiązane

Podobne ogłoszenia:

26 Grudnia 2024

Kucharz

Firma: Powiatowy Urząd Pracy w Szczecinie

Lokalizacja: zachodniopomorskie / Szczecin

- praca w restauracji typu kebab,- przygotowywanie składników, napojów i dań typu kebab,- obsługa maszyn i urządzeń gastronomicznych,- utrzymywanie czystości w miejscu pracy Wymagania...

Więcej

26 Grudnia 2024

Kucharz

Firma: Powiatowy Urząd Pracy w Szczecinie

Lokalizacja: zachodniopomorskie / Szczecin

- praca w restauracji typu kebab,- przygotowywanie składników, napojów i dań typu kebab,- obsługa maszyn i urządzeń gastronomicznych,- utrzymywanie czystości w miejscu pracy Wymagania...

Więcej

19 Grudnia 2024

Kucharz

Firma: Powiatowy Urząd Pracy w Sławnie

Lokalizacja: zachodniopomorskie / Darłowo

Przygotowywanie potraw kuchni orientalnej, w szczególności robienie kebabów, zgodnie z ustalonymi przepisami i standardami jakościowymi. Odpowiedzialność za zarządzanie kuchennym stanowiskiem...

Więcej

17 Grudnia 2024

Młodszy kucharz kuchni regionalnej

Firma: Powiatowy Urząd Pracy w Świdwinie

Lokalizacja: zachodniopomorskie / Połczyn-Zdrój

POMOC W PRZYGOTOWYWANIU DAŃ KUCHNI BENGALSKIEJ POD NADZOREM BENGALSKIEGO SZEFA KUCHNI. PRYGOTOWYWANIE WARZYW I OWOCÓW WEDŁUG RECEPTURY REGIONALNEJ.SKŁADANIE ZAMOWIEŃ NA PRODUKTY Z BANGLADESZU....

Więcej