Lider Zmiany w Gastronomii

  1. Praca zachodniopomorskie
  2. Oferty pracy
  3. Lider Zmiany w Gastronomii

W Hossolandzie nie tylko karmimy - tworzymy emocje, wspomnienia i atmosferę. Naszym celem jest zaskakiwać gości nie tylko atrakcjami, ale i jakością obsługi. Szukamy lidera, który nie tylko zarządza, ale inspiruje, wspiera i buduje zespół, w którym chce się pracować.

Lider Zmiany w Gastronomii
Miejsce pracy: Brojce (pow. gryficki, gm. Brojce)
Obowiązki:
  • Organizacja pracy punktu gastronomicznego i zarządzanie zespołem.
  • Utrzymanie płynności serwisu i wysokiej jakości obsługi.
  • Kontrola jakości dań, zapasów oraz przestrzeganie procedur HACCP.
  • Współpraca z przełożonymi oraz udział w ulepszaniu procesów.
Wymagania:
  • Doświadczenie w gastronomii, umiejętność pracy w zespole.
  • Samodzielność i dobra organizacja pracy.
  • Gotowość do pracy zmianowej, także w weekendy.
  • Energia, pozytywne nastawienie i chęć do działania.
Co oferujemy:
  • Stabilne zatrudnienie z atrakcyjnym wynagrodzeniem.
  • Wsparcie w procesie wdrożenia i przestrzeń do rozwoju.
  • Dynamiczne środowisko pracy i możliwość wdrażania własnych pomysłów.
  • Przyjazną atmosferę i pozytywny zespół.
Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych w procesie rekrutacji.

Powiązane