Pracownik gastronomii

  1. Praca zachodniopomorskie
  2. Oferty pracy
  3. Pracownik gastronomii
Powiatowy Urząd Pracy w Gryficach
Pracownik gastronomii
Miejsce pracy: Trzebiatów
Numer: StPr/25/0398
OBOWIĄZKI:
-
WARUNKI PRACY:
Wymagania konieczne:

Wykształcenie: zasadnicze zawodowe
Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych


Wymagania inne:

Mile wdziane : doświadczenie

Miejsce pracy:

Trzebiatów


Rodzaj umowy:

Umowa o pracę na czas nieokreślony


Wynagrodzenie brutto:

od 6 000 PLN

KONTAKT:

Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Gryficach

Powiązane

Podobne ogłoszenia:

13 Maja 2025

Pracownik restauracji

Firma: APO Artur Pokorski

Lokalizacja: zachodniopomorskie / Świnoujście

Obszar produkcji, praca przy grillu, frytkownicach, tosterach, obsługa gości, kas fiskalnych, pracę magazynowe przygotowawcze przed i po zamknięciu restauracji. Konieczne: Wykształcenie: średnie...

Więcej

10 Maja 2025

Pracownik małej gastronomii

Firma: HOSSOLAND SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ

Lokalizacja: zachodniopomorskie / Kiełpino (pow. gryficki, gm. Brojce)

Przygotowywanie posiłków oraz składników potraw, Obsługa klienta. Konieczne: Wykształcenie: podstawowe, Inne: Wymagana znajomość j. polskiego: w mowie: A2 - niższy średnio zaawansowany, w...

Więcej

10 Maja 2025

Pracownik małej gastronomii

Firma: Powiatowy Urząd Pracy w Białogardzie

Lokalizacja: zachodniopomorskie / Kiełpino (pow. szczecinecki, gm. Borne Sulinowo), Kiełpino

przygotowywanie posiłków oraz składników potraw, obsługa klienta Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawowe Wymagania inne: Wymagana znajomość j. polskiego: w mowie: A2 - niższy średnio...

Więcej

07 Maja 2025

Pracownik małej gastronomii

Firma: HOSSOLAND SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ

Lokalizacja: zachodniopomorskie / Kiełpino (pow. szczecinecki, gm. Borne Sulinowo)

Przygotowywanie posiłków oraz składników potraw, Obsługa klienta. Konieczne: Wykształcenie: podstawowe, Inne: Wymagana znajomość j. polskiego: w mowie: A2 - niższy średnio zaawansowany, w...

Więcej