W Hossolandzie nie tylko karmimy - tworzymy emocje, wspomnienia i atmosferę. Naszym celem jest zaskakiwać gości nie tylko atrakcjami, ale i jakością obsługi. Szukamy lidera, który nie tylko zarządza, ale inspiruje, wspiera i buduje zespół, w którym chce się pracować.
Koordynator Zespołu Gastronomicznego
Miejsce pracy: Brojce (pow. gryficki, gm. Brojce)
Twoje zadania:
- Zarządzanie punktem gastronomicznym – planowanie pracy zespołu i dbanie o płynność serwisu.
- Współpraca z zespołem w kuchni i przy obsłudze gości.
- Kontrola jakości dań, stanów magazynowych oraz standardów czystości.
- Przestrzeganie procedur HACCP i wewnętrznych wytycznych.
- Raportowanie wyników i współpraca z kierownictwem w celu wdrażania usprawnień.
Idealny kandydat posiada:
- Doświadczenie w gastronomii (np. kucharz, pomocnik kuchni, zmiennik).
- Umiejętność organizacji pracy własnej i zespołu.
- Otwartość na kontakt z ludźmi i praca zespołowa.
- Gotowość do pracy w systemie zmianowym, również w weekendy.
- Pozytywną energię i zaangażowanie w budowanie wyjątkowego doświadczenia dla gości.
Oferujemy:
- Stabilne zatrudnienie z atrakcyjnym wynagrodzeniem.
- Pracę w dynamicznym środowisku z realnym wpływem na rozwój gastronomii.
- Pozytywną atmosferę i wsparcie zespołu.
- Przestrzeń do działania i wdrażania własnych pomysłów.
Powiązane
Podobne ogłoszenia:
20 Czerwca 2025
Szef Kuchni
Firma: Dussmann Polska Sp.z o.o.
Lokalizacja: zachodniopomorskie / Dunikowo, k. Szczecina
Oferujemy: Atrakcyjne i uczciwe wynagrodzenie w oparciu o Umowę o Pracę Pracę od poniedziałku do piątku (8:00 – 16:00) – WOLNE WEEKENDY. Możliwość rozwoju w strukturach firmy oraz...
Więcej