- Atrakcyjne i uczciwe wynagrodzenie w oparciu o Umowę o Pracę
- Pracę od poniedziałku do piątku (8:00 – 16:00) – WOLNE WEEKENDY.
- Możliwość rozwoju w strukturach firmy oraz profesjonalne szkolenia.
- Pracę w zgranym zespole, w którym każdy jest szanowany, w międzynarodowej firmie o stabilnej pozycji na rynku.
- Zarządzanie podległym personelem oraz tworzenie grafików obecności.
- Układanie menu atrakcyjnego dla pracowników obiektu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktów.
- Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy.
- Dbanie o wysoką jakość serwowanych produktów, spełniających oczekiwania klienta.
- Składanie zamówień, kontrola magazynów, kosztów spożywczych oraz dokumentów od dostawców.
- Ścisła współpraca z kierownikiem obiektu w zakresie tworzenia menu oraz kontroli kosztów obiektu.
- Kontrola punktów HACCAP.
- Doświadczenia na podobnym stanowisku, mile widziane w gastronomii zamkniętej.
- Znajomości tradycyjnej kuchni polskiej.
- Umiejętności kontroli kosztów oraz prowadzenia gospodarki magazynowej.
- Odpowiedzialności za jakość, świeżość oraz atrakcyjną prezentację przygotowywanych dań.
- Kontroli pracy podległego zespołu, szkolenie niższych stopniem pracowników.
- Aktualnego zaświadczenia z badań sanitarno – epidemiologicznych.
Powiązane
Podobne ogłoszenia:
01 Czerwca 2025
Koordynator Zespołu Gastronomicznego
Firma: HOSSOLAND SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Lokalizacja: zachodniopomorskie / Brojce (pow. gryficki, gm. Brojce)
Twoje zadania: Zarządzanie punktem gastronomicznym – planowanie pracy zespołu i dbanie o płynność serwisu. Współpraca z zespołem w kuchni i przy obsłudze gości. Kontrola jakości dań,...
Więcej14 Maja 2025
Szef kuchni
Firma: Powiatowy Urząd Pracy w Koszalinie
Lokalizacja: zachodniopomorskie / Sarbinowo
Odpowiada za przebieg realizacji procesu technologicznego przygotowania dań, za zaopatrzenie, ocenę jakości surowców, półproduktów i wyrobów gotowych, kreuje i nadaje charakter kuchni. Planuje...
Więcej13 Maja 2025
Kierownik kuchni
Firma: Powiatowy Urząd Pracy w Koszalinie
Lokalizacja: zachodniopomorskie / Mielno
1. Opracowywanie jadłospisu i diet w systemie dekadowym.2. Prowadzenie systemu HACCP.3. Organizowanie pracy kuchni. 4. Opracowywanie grafików dyżurów pracowników kuchni. 5. Nadzór nad...
Więcej