Szef kuchni w Kantynie Pracowniczej
Miejsce pracy: Stargard
Opis stanowiska
- Zarządzanie podległym zespołem,
- Przygotowanie posiłków śniadaniowych i obiadowych,
- Dbanie o porządek i przestrzeganie zasad higieny,
- Utrzymanie standardów BHP
Wymagania
- Minimum 2-letnie doświadczenie na podobnym stanowisku ,
- Bardzo dobra organizacja pracy,
- Znajomości zasad HACCP
- Aktualnej książeczki sanitarno-epidemiologicznej
- Pozytywnej energii, komunikatywności i wysokiej kultury osobistej,
Oferujemy
- Stabilne zatrudnienie na umowę o pracę,
- Pracę od poniedziałku do piątku w godz. 7:00-15:00,
- Pakiet świadczeń socjalnych, w tym prywatną opiekę medyczną, bony na święta, Multisport,
- ubezpieczenie, premię roczną, dodatkowy urlop na wolontariat,
- Możliwość rozwoju zawodowego, a także realny udział we współtworzeniu unikalnych, prestiżowych usług gastronomicznych i standardów obsługi klienta,
- Dobrą i życzliwą atmosferę pracy