Wykształcenie: zasadnicze zawodowe
Uprawnienia: odporność na stres
Uprawnienia: organizowanie zadań
Uprawnienia: zarządzanie czasem i współpraca w zespole
Wymagania inne:
min. 6 miesięcy doświadczenie w pracy na stanowisku szefa kuchni, znajomość technik przygotowywania różnych dań, zarówno zimnych, jak i gorących; znajomość składów, zasad przechowywania żywności, doświadczenie w utrzymywaniu higieny i porządku w kuchni, umiejętność planowania menu, kontroli jakości potraw i minimalizowania strat
Sarbinowo
Rodzaj umowy:
Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Wynagrodzenie brutto:
od 30,50 PLN
Opis wynagrodzenia:
za godz.
Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Koszalinie
Powiązane
Podobne ogłoszenia:
01 Czerwca 2025
Koordynator Zespołu Gastronomicznego
Firma: HOSSOLAND SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Lokalizacja: zachodniopomorskie / Brojce (pow. gryficki, gm. Brojce)
Twoje zadania: Zarządzanie punktem gastronomicznym – planowanie pracy zespołu i dbanie o płynność serwisu. Współpraca z zespołem w kuchni i przy obsłudze gości. Kontrola jakości dań,...
Więcej13 Maja 2025
Kierownik kuchni
Firma: Powiatowy Urząd Pracy w Koszalinie
Lokalizacja: zachodniopomorskie / Mielno
1. Opracowywanie jadłospisu i diet w systemie dekadowym.2. Prowadzenie systemu HACCP.3. Organizowanie pracy kuchni. 4. Opracowywanie grafików dyżurów pracowników kuchni. 5. Nadzór nad...
Więcej07 Maja 2025
Szef kuchni
Firma: Powiatowy Urząd Pracy w Szczecinie
Lokalizacja: zachodniopomorskie / Szczecin
przygotowywanie potrw, układanie menu, kontrolowanie pracy w kuchni Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe Wymagania inne:
Więcej